URGENT

La calamarsada provoca problemes viaris a l’autopista i a Ciutat Jardí

Compartiu aquesta història

Tot i que anit ja es preveia la possibilitat de pluges, la sorpresa va ser la calamarsada que va caure passades les 8 del vespre a la nostra zona. Va ser especialment intensa a Sant Genís i Ciutat Jardí afectant al trànsit, sobretot al tram de l’autopista del Maresme entre Santa Susanna i Palafolls. La calamarsa també va afectar, tot i que en menor mesura, altres punts del nostre municipi. 

Tot i que el trànsit no es va aturar, molts conductors van decidir reduir la velocitat i, fin i tot, esperar a l’àrea de servei de La Tordera, per evitar conduir mentre pedregava o, un cop ja caiguda la pedra, mentre no es netegés la calçada.

La calamarsada d’ahir no té res a veure amb la caiguda dissabte en d’altres zones de Catalunya, però si va recordar la situació que es va viure fa dos anys, al febrer del 2022, a la mateixa autopista C32 quan una forta pedregada va provocar un accident múltiple amb una trentena de vehicles implicats i 16 ferits, quatre dels quals de gravetat.

Ahir, però, no hi va haver cap incidència remarcable ni a l’autopista ni en cap altre punt de la xarxa viària de Palafolls, segons ha informat la policia local a aquesta emissora.

L’observatori meteorològic de Palafolls, que depèn del Consell Comarcal, va recollir ahir 7 l/m2.

Entre divendres passat, dissabte i ahir, han caigut al nostre municipi poc més de 16 l/m2.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics