URGENT

S’obre un segon grup  del taller “En Forma” per a la gent gran

Compartiu aquesta història

Des de fa 3 divendres, el nostre municipi ofereix un nou taller d’activitat física per a gent gran, gràcies a un conveni amb Caixabank.

Arrel de la bona acceptació d’aquesta proposta, hi va haver persones que es van quedar fora del primer grup i l’Àrea de Serveis Socials de Palafolls ha aconseguit que l’entitat financera hagi aprovat l’obertura d’un segon grup, també de 25 places, d’aquesta activitat postural.

A partir d’avui ja es pot demanar plaça en el segon grup d’aquesta activitat

Tot aquella gent que va quedar a la llista d’espera en el primer grup ja pot apuntar-se a aquesta activitat i, a més, queden encara una quinzena de places disponibles per a qui hi vulgui participar.

Judit Puig és la responsable tècnica de Serveis Socials a Palafolls.

Aquesta activitat física dels divendres, que es desenvolpua al Palauet, se suma a les classes d’educació postural que fa anys que es realitzen a Palafolls els dilluns i els dimecres. D’aquesta manera, la gent gran de Palafolls compta amb un programa d’activitats dirigides que ajuden a millorar la seva condició física i amb ella, la seva autonomia i benestar.

Totes aquestes activitats són gratuïtes, però requereix d’inscripció prèvia als Serveis Socials de l’Ajuntament de Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics