URGENT

Comencen els treballs per construir el nou complex logístic a Mas Reixac

Compartiu aquesta història

Aquests darrers dies han començat els treballs de tancament,  desbrossament i propera demolició de l’antiga nau d’Escolor al polígon de Mas Reixac.

La multinacional Sesé va adquirir aquests terrenys de 25.000m2 al passat mes d’octubre per tal de construir un nou centre logístic multimodal que servirà per rebre mercaderies, gestionar els tràmits de duana, preparar expedicions, i fer el control de qualitat i l’enviament de les mercaderies. 

En el seu dia, l’empresa va anunciar la inversió d’uns 12M€ per aixecar aquest nou complex logístic, a tocar de la carretera N-II al seu pas per Mas Reixac, amb la voluntat que ja aquest any estigui enllestit i operatiu.

Sesé també va anunciar que aquest nou espai donarà feina a un centenar de persones.

La multinacional va comprar aquest terrenys a l’Ajuntament de Palafolls per 4.6M€. Un cop descomptades les despeses i els deutes, han quedat poc més de 2 milions d’euros, que han de servir per a poder fer inversions en aquest propers 4 anys. Aquests diners, més els que Sesé haurà d’ingressar en concepte d’impost d’obres i construccions, suposen una important injecció econòmica al consistori. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics