URGENT

Natalia Nomokonova exposa ‘Passeig per la Natura’ a Casa Saladrigas de Blanes

Compartiu aquesta història

Durant tot el mes de març, la Casa Saladrigas de Blanes serà l’espai on s’allotja la nova exposició de l’artista russa Natalia Nomokonova. Tal com indiquen des de l’Ajuntament de Blanes, els visitants podran descobrir paisatges relacionats amb la Costa Brava, com per exemple la Roca de Sa Palomera de Blanes. A més, les seves obres destaquen per postes de sol que es barregen amb imatges rurals i castells, però també amb la natura i els seus colors. 

Natalia Nomokonova es va iniciar en la pintura al 2017, des de llavors el seu estil ha estat influenciat per les classes dels artistes Albert Arribas, Josep Maria Sola i Pep Vilanova. Tothom interessat en les seves obres pot visitar la primera planta de Casa Saladrigas de Blanes fins al 2 d’abril de dimarts a dissabte de 10h a 13h i de dijous a dissabte de 17h a 20h. 

A la mateixa Casa Saladrigas, també es poden observar els quadres d’Andrés Siri. En el seu cas, amb l’exposició ‘Phasmas’, un conjunt d’obres envoltades de misteri i imatges fantasmagoriques. Qui vulgui visitar-les ho pot fer en el mateix horari, però a la segona planta de Casa Saladrigas.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics