URGENT

Els restauradors ja poden demanar una caseta pel Village del FEM Palafolls

Compartiu aquesta història

Des d’avui, tots els restauradors que vulguin participar a la quarta edició del FEM Palafolls ja poden sol·licitar una caseta a la zona de restauració del village del FEM. 

I, és que, tal com ja es va fer en les anteriors edicions, el festival comptarà una zona de restauració al parc de les Esplanes on es podrà tastar diferents tipus de productes dels restauradors que s’adhereixin a la iniciativa. 

Qui estigui interessat en participar a l’edició d’enguany ja pot sol·licitar la seva presència de forma telemàtica a la seu electrònica de l’Ajuntament de Palafolls. El tràmit s’ha obert avui i estarà disponible fins al proper 2 d’abril. 

A la vegada, també està oberta la tramitació per formar part de la fira del comerç que ha preparat el consistori dins la celebració del FEM. Enguany, els comerços que estiguin interessats en participar de la fira hauran de sol·licitar la seva parada a través del registre de l’Ajuntament. 

El FEM arriba a Palafolls els propers 28,29 i 30 de juny després que ja s’hagi consolidat com el festival que uneix comerç, restauració i música en directe i que dona la benvinguda a l’estiu a Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics