URGENT

Palafolls es promociona a B-Travel

Compartiu aquesta història

Des d’avui i fins diumenge, la Diputació de Barcelona està donant a conèixer l’oferta turística de les comarques barcelonines en l’edició d’enguany del saló B-Travel, la major fira de turisme d’Espanya que se celebra a la Fira de Barcelona al recinte Montjuïc.

Durant aquests dies, la Diputació està present en el marc de l’estand de Catalunya presentant, entre altres, l’oferta del Maresme. En aquest espai s’hi inclou l’exposició de Palafolls amb la reproducció del vídeo promocional sobre la nostra vila que va presentar l’Ajuntament fa unes setmanes. 

Aquest és un recurs audiovisual que posa en valor diversos elements naturals i patrimonials de la nostra població. Concretament, se centra en 7 punts emblemàtics que concentren l’essència de Palafolls. Aquests són el Castell, l’església de Sant Genís, l’església de Santa Maria, el Palauet, la Figuerassa, la Biblioteca i la Masia de Can Gibert. 

L’espot promocional de Palafolls té la intenció d’atraure gent d’altres localitats, però també que els palafollencs redescobreixin l’entorn natural i els elements més emblemàtics del municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics