URGENT

Els alumnes de 2n de primària i d’I5 de Les Ferreries descobreixen els monuments de Palafolls

Compartiu aquesta història

Una seixantena d’alumnes de 2n de primària i d’I5 van començar el 2024 coneixent què són els monuments i quins conformen el patrimoni de Palafolls. Des de llavors han anat realitzant, conjuntament, diverses activitats per descobrir-los i conèixer més sobre el nostre municipi dins el que s’anomena projecte intercicles. Aquest és una iniciativa en què alumnes de diversos cursos fan activitats de forma conjunta per establir vincles i relacions entre ells. 

En aquest sentit, els alumnes de Les Ferreries han realitzat diferents activitats com dibuixos i fotografies dels monuments de Palafolls o la realització d’un skyline del municipi. Avui, per exemple, l’arxiver municipal ha visitat l’escola per ensenyar als alumnes què és un mapa patrimonial i explicar el cas concret del mapa patrimonial de Palafolls. Ho ha detallat Raquel Carbó, mestra de l’Escola Les Ferreries. 

La intenció era allargar fins a Setmana Santa aquesta col·laboració. La bona rebuda que ha tingut entre els alumnes i l’organització ha fet que es decideixi allargar un trimestre més les activitats. Fins i tot, entre el que s’ha plantejat hi ha la realització d’una canço de rap

Actualment, la música del rap ja s’ha triat i els infants estan preparant la lletra. Les següents passes seran preparar el videoclip, gravar-lo i presentar-lo. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics