URGENT

Palafolls dona el tret de sortida a la Festa Major Petita

Compartiu aquesta història

Coincidint amb la Setmana Santa, el nostre municipi celebra la Festa Major Petita. Concretament, la celebració s’iniciarà aquesta tarda a partir de les 17:30h amb l’Ofici Solemne del Gran Sopar a l’Església de Santa Maria. Més tard, a partir de les 20:15h, es farà la benedicció del pas de la Santíssima Verge Nostra Senyora dels Dolors i començarà la processó pels carrers del centre de Palafolls. 

La regidora de Festes, Susanna Pla, detalla que han posat moltes ganes en l’organització d’aquesta nova Festa Major Petita. És per això que esperen que la població gaudeixi dels actes preparats i que el temps acompanyi, tot i que la pluja sigui necessària actual. 

Demà al matí, a partir de les 10h, l’entitat Glop de Bosc ha organitzat un torneig de bitlles catalanes i vermut popular a la gespa del Casal d’Avis. A la tarda, a les 18h, la Farmington High School Band dels Estats Units i la banda de l’Escola de Música de Palafolls oferiran un concert gratuït al teatre.

Dissabte 30, el Fòrum Palatiolo acollirà diversos jocs gegants familiars durant tot el matí. A les 10:30h hi haurà un taller d’experimentació científica familiar a l’Escola Municipal de Música i Dansa. A la nit, els Diblesfolls han preparat el tradicional correfoc a partir de les 20:30h. Una estona més tard, es posarà el punt final a la festa amb el concert de versions de Coco a partir de les 23h i Dj Marco Emiliani.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics