URGENT

La Festa Petita acaba amb bon balanç de participació

Compartiu aquesta història

Els dies festius de Setmana Santa és quan Palafolls celebra la seva Festa Petita. Aquesta circumstància, però, sovint fa que la participació dels actes programats sigui incerta, i algunes edicions han tingut poc èxit d’assistència als actes.

Diumenge, de matinada, acabava l’edició d’enguany de la Festa Major Petita, i el consistori fa una valoració positiva tant de la programació d’actes com de la participació dels palafollencs.

Susanna Pla, regidora de Cultura i Festes, explica que totes les activitats han tingut bona acceptació, també les novetats d’enguany com les bitlles catalanes. Altres activitats tradicionals, com el correfoc, han incorporat novetats com les malabars i el concert, que es va allargar fins les 4 de la matinada (hora nova) al teatre.

La programació d’enguany es va iniciar el Dijous Sant, amb la celebració més litúrgica de la Setmana Santa. Primer amb la missa del Sant Sopar i, posteriorment, amb la processó de la Confraria de Sant Lluís i Santa Maria de Palafolls que per segon any consecutiu es va fer pel centre de la nostra població.

Pla destaca que la pluja que ha caigut aquests dies arreu ha respectat la celebració de la Festa Major Petita.

L’organització ha agraït la implicació de les entitats involucrades en la programació de la festa i ja estudia algunes millores per l’any que ve que se celebrarà un xic més tard al calendari; del 17 al 20 d’abril.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics