URGENT

150 cotxes participen en una concentració amb curses il·legals al polígon de Mas Reixac

Compartiu aquesta història

La matinada de dissabte a diumenge, la Policia Local de Palafolls va rebre trucades alertant d’una gran concentració de vehicles al carrer Marie Curie de Palafolls. Es tracta del vial que connecta la seu logística de Bershka amb el polígon de Mas Reixac. 

Un cop arriben els agents, compten fins a 150 vehicles i unes 300 persones en aquesta zona. Segons expliquen fonts policials estarien preparant carreres il·legals en aquesta apretada via.

Davant d’aquesta situació, la Policia Local va muntar un punt estàtic a l’accés per intentar dissuadir als participants de les curses il·legals i evitar que s’hi afegissin més.

Ho explica Miguel Angel Marin, sots inspector de la Policia Local de Palafolls.

Els agents també van  demanar la presència dels ARRO, la unitat especialitzada dels Mossos d’Esquadra que intercedeixen en situacions d’emergència o de major complexitat, per tal d’intentar desfer la concentració. Finalment va venir una patrulla dels Mossos que van donar suport als agents locals per anar desfent la trobada.

Cap a quarts de 4 de la matinada es va acabar diluint la concentració. 

El responsable de la Policia Local explica que es faran accions de control i vigilància específica per evitar noves carreres il·legals en els polígons de Palafolls.

No és una circumstància excepcional. Ja s’havien detectat curses il·legals de cotxes i motos en polígons de Palafolls, però mai abans amb uns 150 cotxes i 300 persones concentrades.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics