URGENT

‘Més que records, vivències’ és la nova exposició de l’AFIC al MiD 

Compartiu aquesta història

L’Escola de Música i Dansa acull aquest mes d’abril i fins al maig una nova exposició. En aquesta ocasió es tracta d’una mostra fotogràfica que organitza l’Associació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes amb la col·laboració de l’Escola de Música i Dansa i l’Ajuntament de Palafolls.

Concretament, la mostra és un recull d’imatges del nord de Myanmar, l’antiga Birmània, del fotògraf Juan Laguna; i de l’Himalàia de l’Índia de Montserrat Moraleda. 

Aquestes fotografies, a la vegada, formen part de la segona edició de l’exposició de l’AFIC ‘8 fotògrafs i 8 visions’ (8de8). Aquesta té com a objectiu ajudar els socis a exposar i estendre la cultura fotogràfica més enllà de l’agrupació. És per això que s’ha plantejat com una exposició itinerant que es pugui portar a altres poblacions, com és el cas de Palafolls.

Tothom interessat en les fotografies exposades pot visitar la mostra fins al 20 de maig al vestíbul de l’Escola de Música i Dansa de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics