URGENT

Els Maduixots ensenyaran a fer castells a Can Batlle

Compartiu aquesta història

Aquesta tarda, la Colla Castellera de l’Alt Maresme i la Selva Marítima visitarà Palafolls. El motiu és un taller de castells que s’oferirà a Can Batlle per a totes aquelles persones que estiguin interessades en conèixer aquesta tradició i animar-se a unir-se a la colla. Aquesta és una proposta, a més, per promoure l’arrelament de la colla en el nostre territori. 

I, és que, els Maduixots s’han adonat que a les escoles aquests tallers sempre tenen molt bona acollida, però costa més entre un públic jove. És per aquest motiu que han començat a fer tallers com el que aquesta tarda es durà a terme al Local Jove de Can Batlle. Així ho ha detallat Mercè Masferrer, co-cap de colla dels Maduixots. 

Els tallers es divideixen en dues parts. Una part introductòria sobre els castells i el seu funcionament, i una part pràctica en què s’aprèn a fer castells. 

Aquesta és una activitat gratuïta que es fa a Can Batlle, tot i que es necessitava inscripció prèvia per participar-hi. En aquest sentit, des de la Colla Castellera detallen que tothom qui no pugui participar aquesta tarda, a partir del juny podran acostar-se els dimarts i divendres a partir de les 19h. I, és que, tal com vam informar fa unes setmanes, a partir del mes vinent, la Colla Castellera de l’Alt Maresme i la Selva Marítima tindran el seu local d’assaig a l’antiga fàbrica El Forroll.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics