URGENT

Neix el Maresme Events Convention Bureau per impulsar el turisme de reunions i esdeveniments a la comarca

Compartiu aquesta història

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha creat el que anomenen un club de producte. Aquest és un espai on es busca treballar de forma conjunta amb les empreses del sector MICE a la nostra comarca. Aquest nou producte és el Maresme Events Convention Bureau i és un projecte que busca impulsar el turisme de reunions, esdeveniments i incentius al Maresme.

Tal com afirma la tècnica responsable del sector turisme de reunions al Consorci, Sònia Chaves, el Maresme Events ha estat posicionant la comarca en el turisme de reunions i ara es vol incorporar totes les empreses que formen part del sector per treballar en una iniciativa públicoprivada.

El club es va presentar ahir dimecres a Santa Susanna i l’encarregat de conduit l’acte va ser l’expert en màrqueting turístic Jaume Marín qui va destacat que ara és el moment idoni per a aquest turisme a la nostra comarca per diversos motius, com la proximitat amb Barcelona i per arribar a altres tipus de públic. 

Tal com detallen des del Consorci de Promoció Turística del Maresme, les empreses que formin part del club de producte es beneficiaran de la visibilitat dins l’oferta MICE a la destinació Maresme i d’estar sota el paraigua de la marca Maresme Events, a més de participar en accions del Barcelona Convention Bureau i del Catalunya Convention Bureau, al qual el Consorci de Turisme s’hi va adherir l’any 2023. A la vegada, també podran gaudir del suport a la comercialització, de les eines d’intel·ligència de mercat i de les possibilitats de formació i competitivitat que ofereix el Consorci.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics