URGENT

Euro Youth Basketball Cup disputarà un torneig europeu al Palauet

Compartiu aquesta història

En commemoració dels 40 anys del Club de Bàsquet Palafolls, l’Euro Youth Basketball Cup comptarà amb el club palafollenc per ser una de les seus on es disputarà el seu torneig anual d’equips minis. Ho ha detallat Eloi Alargé, entrenador del CB Palafolls.

Concretament, aquest cap de setmana Palafolls acollirà diversos dels partits que es desenvoluparan a la nostra vila amb la presència de grans equips internacionals.  En el cas del club de bàsquet palafollenc, a banda de les instal·lacions, també oferirà jugadors per tal d’omplir els equips que ens visiten, en cas que en necessitin. 

Els partits han començat avui, però s’allargaran durant tot el cap de setmana al Palauet. Podreu trobar els diversos horaris a les xarxes socials del CB Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics