URGENT

Una empresa de Malgrat s’encarregarà del càtering de la Llar, el Respir i el Casal d’Estiu

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Palafolls ha adjudicat recentment el servei de càtering de diferents serveis municipals. L’empresa guanyadora, amb domicili a Malgrat, ja fa unes setmanes que està fent el servei i s’ha adjudicat el contracte pels propers 2 anys per subministrar els àpats del servei de menjador de la Llar d’Infants municipal, del servei de Respir, del Casal d’estiu municipal i, també serà l’encarregada de servir les diferents xocolatades que organitza el municipi, per exemple, per Festa Major o en l’encesa de llums, o per carnaval, entre d’altres.

L’empresa, que també té local de venda directe al públic, serà l’encarregada, ja a partir d’ara, d’elaborar el menú mensual dels serveis com el respir, el casal o la llar d’infants, d’acord amb les necessitats dels usuaris de cada servei i les especificitats alimentàries de cada persona. També seran els encarregats de transportar el menjar de Malgrat a cada centre i el subministrament dels estris i mobiliari necessari, com ara coberts, gots o plats.

L’adjudicació ha estat feta per 150.000€ els dos anys de contracte, que serà prorrogable anualment un màxim de dos anys més.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics