URGENT

El bar del Casal d’Avis queda de nou sense gestor

Compartiu aquesta història

Nou intent fallit per aconseguir que algú es faci càrrec de la gestió del bar del casal d’avis del centre. Fa uns mesos va començar un nou procés de licitació i es van presentar dues ofertes. La primera no complia els requisits establerts al plec de clàusules i va ser descartada i la segona va superar el procés de licitació, però al final no ha presentat la documentació necessària per endur-se el contracte, pel que, de nou, ha quedat deserta la licitació.

La regidora de gent gran, Marta Alabart, lamenta que la licitació hagi quedat novament deserta i anuncia que demà mateix començarà una nova licitació del bar del casal amb la intenció que en uns dos mesos ja pugui està en marxa.

De moment, però, i mentre no hi ha el servei de bar, l’Ajuntament ha anunciat que instal·larà fonts d’aigua fresca al local d’avis i mantindrà els serveis de vending, que dispensa cafès i altres, amb la intenció de donar servei als usuaris del casal mentre no arriba un nou adjudicatari.

Al novembre passat va marxar el darrer gestor del bar del casal d’avis, que ha tingut diversos responsables en els darrers anys i fins a 6 vegades en els últims 3 anys.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics