URGENT

El Festival Arran de Mar enceta l’oferta cultural estiuenca de Blanes

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana, Blanes donarà el tret de sortida a l’oferta cultural estiuenca que s’ha preparat aquesta temporada. L’encarregat d’estrenar-la és el Festival Arran de Mar, que s’allargarà tres set,ames entre el 21 i el 6 de juliol. 

Des del consistori blanenc indiquen que el festival s’ha planificat de forma estratègica perquè sigui el primer cicle musical de la temporada d’estiu, celebrant-se tot just abans de la Revetlla de Sant Joan. 

Pel que fa a les propostes musicals, el festival inclou una gran varietat d’artistes que destaquen pels seus estils únics. Per exemple, el cicle aquest divendres començarà amb l’actuació de Mayte Martín, qui fa poc ha estat guardonada amb el Premi Nacional de Cultura 2024. Dissabte la seguirà Albert Pla i el cap de setmana vinent les protagonistes sern Elena Gadel i Maria del Mar Bonet. Els grups encarregats de finalitzar l’esdeveniment seran Blaumut i La Migas. 

Tots els concerts es duran a terme a partir de les 22h al pati de l’Escola Joaquim Ruyra. Fa uns quants dies que les entrades es van posar a la venda. Tothom interessat les pot adquirir al web d’Entrápolis o dues hores abans de l’actuació a la taquilla. A més, els joves i les persones amb carnet de discapacitat de Blanes podran tenir un descompte del 20% en la seva entrada, tot i que aquesta només es pot comprar a taquilla o enviant un correu electrònic a l’adreça habilitada per l’ajuntament. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics