URGENT

Aquest vespre arrenca la quarta edició del FEM Palafolls

Compartiu aquesta història

Aquest matí els tècnics i la brigada municipal acabaven d’enllestir els detalls d’una nova edició del FEM, el festival que dona la benvinguda a l’estiu a Palafolls i que durant 3 dies omple d’activitat comercial i de música el nostre municipi.

El FEM té diferents focus d’interès; el primer és l’oferta musical que durant tres nits ompliran l’escenari del Parc de Les Esplanes. 

Aquest vespre hi haurà tribut a El Último de la Fila amb Querencia Animal i DJ, demà el grup de versions Andamis i DJ i diumenge sessió del qUe es coneix com a Tardeo amb el DJ local Mario Otero. Susanna Pla, regidora de cultura i festes, explica que amb els anys s’ha apostat per aquest model d’actuacions musicals.

Cm ja és habitual, un altre dels forts del FEM és la zona del Village on establiments locals oferiran menjar i begudes al mateix parc de les Esplanes ja des de les 6 de la tarda. Enguany s’ha batut el record d’establiments participants amb fins a 6 casetes de restauració. L’organització també ha augmentat el nombre de cadires i taules disponibles per sopar o prendre alguna cosa al Village.

La programació paral·lela del FEM també desperta molt d’interès. En concret la desfilada de moda d’aquest vespre o la Fira Fora Estocs de demà organitzat per la Fundació del Molí o la gran  diada castellera que s’estrena enguany i prevista per demà.

Una altre de les novetats són les promocions especials que durant aquests tres dies del FEM aplicaran una 20a d’establiments comercials de Palafolls amb descomptes i ofertes en els seus productes. Hi col·laboren des de farmàcies, bars, restaurants, herboristeries o clíniques.

De fet el FEM va néixer com a promoció del comerç local i cada any ha anat ampliant la seva oferta d’activitats i d’implicació del teixit econòmic local, alhora que s’ha anat rebaixant el cost del Festival.

Ràdio Palafolls també us explicarà a través de les xarxes el desenvolupament del FEM Palafolls, per tal que el visqueu el festival  des de tots els punts de vista.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics