URGENT

Acaba la quarta edició del FEM

Compartiu aquesta història

Amb la sessió de tardeo del DJ local Mario Otero es va tancar anit la quarta edició del festival FEM Palafolls. Tres dies en els que s’han fet diferents activitats, actuacions musicals, ofertes comercials i on el village ha tornat a ser punt de trobada d’aquest festival de promoció del comerç local.

Per a la regidora de cultura i festes de Palafolls, Susanna Pla, aquesta edició del FEM ha estat un èxit rotund, ja que s’ha vist una gran afluència de gent en les activitats, especialment a les que s’han fet a la zona de les Esplanes.

La desfilada de moda o el Fora Estocs de dissabte van ser molt concorreguts, com també la diada castellera de dissabte, més llarga del normal per culpa d’un servei sanitari, i en la que els Maduixots van fer un 3 i un 4de7.

De tota manera els concerts, especialment el del divendres, i les sessions del DJ són les que més persones van aplegar a la zona de les Esplanes, on un any més el Village va ser l’estrella. Enguany amb  més parades gastronòmiques, sis en total, que  no van parar de treballar en les tres nits del festival.

Ara, en breu, el consistori posarà en marxa l’enquesta de valoració per tal de recollir les opinions i les observacions dels visitants al FEM amb la intenció de repensar i millorar tots aquells aspectes que siguin menys valorats pels visitants.

El FEM va néixer l’any de la pandèmia, al 2020, per tal de promocionar i dinamitzar el sector comercial del poble molt castigat per les restriccions. Amb el temps s’ha anat consolidant com a festa d’inici de l’estiu a Palafolls, amb un sector econòmic cada cop més implicat amb promocions comercials durant els tres dies del festival.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics