URGENT

L’Ajuntament demana suport als Mossos per suplir la manca de policies a la nit

Compartiu aquesta història

Alguna de les properes nits de juliol la caserna de la Policia Local haurà de tancar el servei habitual. El gran nombre de baixes laborals ha tensionat el quadrant del servei fins al punt quie s’ha fet necessari tancar el torn de nit d’alguns dels dies de juliol.

En previsió d’aquesta circumstància, l’Ajuntament ja s’ha reunit amb els comandaments dels Mossos d’Esquadra de la zona per tal que assumeixin puntualment la vigilància i el control del municipi les nits en les que no hi hagi agents de la Policia Local.

Una circumstància que l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany espera que sigui “puntual i aïllada” i que, amb la reincorporació dels agents de baixa, es pugui de nou cobrir el quadrant i el servei normalment.

L’Ajuntament no ha informat de quines nits estarà tancada la caserna, però, en el cas que algun ciutadà hi truqui, una locució  ja indicarà que la comissaria no està operativa i que en casos d’emergència cal avisar al 112.

Actualment el cos local de seguretat compta amb 20 places de policia, però les policies locals estan en continus canvis de personal. De fet, Palafolls ha engegat un nou procés de selecció per a la creació d’una borsa d’agents de la Policia Local de Palafolls, amb caràcter d’urgència.

Una borsa que permetrà suplir baixes de forma molt més ràpida que actualment.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics