URGENT

L’Escola de Música programa un concert de Bandes, un de Combos i un de Corals

Compartiu aquesta història

Avui mateix la Banda de l’escola Municipal de Música i Dansa de Palafolls oferirà un concert al teatre acompanyat per una banda de Bèlgica, amb més de 80 components, amb la que oferiran un variat repertori. Així ho detalla David Martínez, director de l’Escola de Música i Dansa de Palafolls.

Aquest serà el primer dels tres concerts que l’escola ha preparat per aquest mes de juliol. La intenció d’aquests és mostrar els coneixements que han adquirit els alumnes durant tot l’any i complementen el festival de final de curs que se celebra al juny. 

Aquesta tarda el primer concert es durà a terme a les 19h al Teatre Municipal i està obert a tothom. Pel que fa a la resta de concerts, el de Combos es farà aquest diumenge 7 de juliol a les 18h al Teatre i el concert Coral el proper divendres 12 de juliol a les 20h al vestíbul de l’EMMiD.

Foto: Ajuntament de Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics