URGENT

Els veïns de Sant Genís demanen més atenció de l’Ajuntament

Compartiu aquesta història

Ahir l’alcalde, Francesc Alemany i gran part de l’equip de govern municipal van ser a la trobada amb els veïns de Sant Genís a la qual van assistir una 30a de persones.

Els veïns del poble de Sant Genís van demanar al consistori que els tingui més en compte a l’hora de fer-hi actuacions i inversions.

Es queixen principalment de la deixadesa del nucli, del mal estat de les rieres, dels vorals o de la jardineria, però també de la manca d’inversions o de tenir-los en compte a l’hora de programar activitats culturals.

L’alcalde es va esforçar en explicar la previsió d’actuacions previstes per aquest mandat en aquest àmbit i que sumen més de 2M€ d’inversió per a la renovació de canonades d’aigua, l’enllumenat, creació d’una nova entrada a Sant Genís amb una vorera, entre d’altres.

Sobre les actuacions del dia a dia i de manteniment, el batlle assegura marxar amb els deures apuntats i amb la intenció de posar-hi remei. Alemany parla de greuges històrics i de més puntuals i dona la raó als veïns.

L’alcalde va exposar les accions de millora previstes abans del 2027, com l’arranjament de l’enllumenat, reforma de l’accés al caravàning, entre d’altres.

Per la seva banda els veïns de Sant Genís reclamen més que bones paraules, i denuncien la deixadesa del poble i, també, que sempre són els últims a l’hora de rebre inversions i actuacions per part del consistori. Les Tereses són responsables de l’Associació de Veïns de Sant Genís.

 Els veïns demanen que es solucionin els esvorancs del camí d’entrada, que es netegin els vorals i les rieres o, també, que puguin gaudir de decoració nadalenca com passa al centre de Palafolls, entre d’altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics