URGENT

L’Hospital de Blanes obre a la ciutadania el nou bloc quirúrgic per visitar les millores que s’hi han fet

Compartiu aquesta història

Els propers 10 i 11 de juliol l’Hospital Comarcal de la Selva obrirà les portes del seu nou bloc quirúrgic perquè la població interessada pugui conèixer les instal·lacions abans que aquestes es posin en marxa. 

Tal com detallen des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, amb aquesta acció es promou que la població pugui veure els nous espais i entendre el funcionament d’aquests, tenint en compte que s’han renovat per millorar la seva capacitat d’assistència. 

Les visites es duran a terme els propers dimecres i dijous al matí i les persones interessades només cal que s’inscriguin de forma gratuïta en el formulari que trobareu al web de la Corporació. 

Les sessions duraran mitja hora i s’iniciaran a la sala d’actes del centre hospitalari, a continuació els visitants visitaran la sala d’informes, l’àrea de reanimació, la d’esterilització i dos dels nous quiròfans.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics