Acaben les entrevistes per la preselecció de treballadors pel nou centre logístic del grup Sesé a Palafolls

Compartiu aquesta història

Aquest divendres han finalitzat les entrevistes que el Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Palafolls ha estat realitzant per trobar un Administratiu/va de transport o Customer Service per al nou centre logístic que el grup Sesé està posant en marxa a Palafolls.

A la convocatòria s’hi han presentat més de 40 persones, tot i que des del servei s’han valorat els currículums i l’experiència de tots els perfils per filtrat la cerca fins que només han quedat una vintena de persones.  D’aquestes, una part dels candidats han estat de Palafolls, tenint en compte que l’empresa es va comprometre en donar prioritat a la contractació de treballadors del municipi. A banda de palafollencs, també hi ha d’altres candidats que s’han apuntat a la selecció a través de la Xarxa Xaloc. Ho ha detallat Mari Parra, tècnica a l’Ajuntament.

De moment, només s’han fet es entrevistes per un perfil concret de treballador. No se sap quan seran les properes, però des de l’Ajuntament asseguren que l’empresa properament buscarà altres perfils professionals a mesura que avancin les obres de la nova nau.

Finalment, des del Servei Local d’Ocupació recorden que tothom qui estigui inscrit a la Xarxa Xaloc podrà estar al corrent de totes les ofertes de feina del grup Sesé i públiques de Palafolls. A banda, aquestes també s’aniran informant des dels canals de comunicació del consistori.  Qui no estigui inscrit a la xarxa, però estigui interessat, només cal que es posi en contacte amb el Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.