L’11è Ensorra’t de Blanes comptarà amb quatre nits de concerts

Compartiu aquesta història

Aquest estiu arriba a Blanes una nova edició del festival de música jove que es duu a terme dins la programació d’actes de la Festa Major. Es durà a terme entre el 24 i el 27 de juliol i, la majoria de grups que hi participaran son de versions amb grups que representen bandes com Estopa o Mago de Oz. A la vegada, també hi haurà grups d’altres estils com hard-rock o DJ’s.  

L’Escenari estarà instal·lat al Passeig de Mar, davant la platja a tocar de l’espigó del Club de Vela Blanes, i els concerts començaran just quan acabin els espectacles del Concurs Internacional de Focs d’Artifici.

Enguany, com a novetat, el festival comptarà amb una Comissió de Supervisió i Control que es reunirà abans de cada nit de festival per preveure les necessitats que s’han de cobrir cada dia. Segons indiquen des de l’Ajuntament de Blanes, en ella hi participaran tots els agents implicats que tenen a veure amb l’organització dels diferents aspectes de l’esdeveniment. Hi haurà representants del Departament de Joventut, del Consell Local de la Joventut de Blanes, la productora musical, l’equip de seguretat, la tècnica de so i traspàs a Protecció Civil, coordinats amb Policia Local Blanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.