Ja s’han atorgat les barraques de l’AlterFesta a les entitats locals

Compartiu aquesta història

Ahir a la tarda es va dur a terme la reunió d’atorgament de les barraques per la Festa Major d’enguany. Com és habitual, només 6 entitats de Palafolls podien optar a obtenir una barraca, però hi ha hagut 10 sol·licituds. 

Val a dir que, de les deu entitats, dues d’elles van renunciar a la seva barraca. Van ser la Colla Castellera de l’Alt Maresme i la Selva Marítima i l’AMPA de l’Institut Font del Ferro, ja que ja tenien atorgada una barraca pels Sopars a la Fresca. Malgrat això, encara quedaven fora dues d’elles, que són les que menys puntuació van obtenir a la classificació que l’Ajuntament va fer per decidir quines entitats podrien tenir la seva barraca durant les nits de concerts de l’AlterFesta. Així ho ha detallat Albert Muñoz, tècnic de Joventut a l’Ajuntament de Palafolls. 

Ara, però, les dues entitats que han quedat fora de la llista, si ho volen, podran optar directament a tenir una barraca a les nits dels Sopars a la Fresca. 

Les entitats que estaran presents a l’AlterFesta son la Colla Gegantera, la Colla de Diables, el Club Deportivo Palafolls, el Club Muay Thai Ayutthaya Palafolls, el Club de Futbol Sala Sant Lluís i la Penya Barcelonista Josep Suñol i Garriga.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.