Reobren la C-32 després de l’accident d’autobús que ha deixat mig centenar de ferits

Compartiu aquesta història

Prop de mitja nit, s’ha reobert el trànsit a la C-32 a l’alçada de Pineda de Mar després de l’accident que va patir ahir al matí un autobús de l’empresa Monbus que transportava els treballadors d’Inditex des de Barcelona fins a les plantes de Tordera i Palafolls. 

El vehicle va quedar encastat a la part superior del túnel en vertical i els serveis d’emergències van estar treballant tot el dia per retirar-lo i poder restablir la circulació en aquest tram. 

A l’accident, van resultar ferides una cinquantena de persones, d’aquestes, tres d’elles en estat greu. Segons indiquen el Sistema d’Emergències Mèdiques, els ferits greus son una dona de 28 anys amb una lesió medul·lar greu, i un home i una dona de 40 anys. A la vegada, un home de 28 anys que van ingressar en estat greu a l’Hospital Comarcal de la Selva, el van traslladar al Trueta i encara estan pendents dels resultats de les proves diagnòstiques per valorar el seu estat de salut. 

A banda d’aquests ferits, els altres que presentaven un estat menys greu o lleu els van traslladar a diversos hospitals de la zona i la majoria d’ells ja han estat donats d’alta. 

Un cop acabat tot l’operatiu, han informat que fins al lloc s’hi van traslladar diverses unitats dels Mossos i Policia Local,, 24 dotacions dels Bombers, incloent-hi unitats de rescat dels GRAE,  28 unitats del SEM, i 4 unitats de Transport Sanitari No Urgent, a banda activar equips d’Atenció Primària.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.