La Diputació de Barcelona atorga una subvenció a l’Ajuntament per pagar la sentència a favor de l’antiga empresa de neteja viària

Compartiu aquesta història

Al ple de dijous passat, es va informar que properament l’ajuntament rebrà una subvenció nominativa de 130.000€, és a dir, una subvenció directe per part de la Diputació.

Tal com va indicar l’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, aquests diners són els que s’utilitzaran per pagar la multa que s’ha interposat al consistori a causa de les 36 factures de diferents serveis extraordinaris que hi havia pendents fins l’any 2019 de l’antiga empresa d’escombraries i neteja viària. 

I, és que fa uns mesos, el jutjat contenciós administratiu  número 7 de Barcelona va condemnar a l’Ajuntament de Palafolls a pagar els 80.000€ que tenia pendents amb l’empresa Palafums, a banda d’incloure-hi els interessos de demora, que s’enfilen prop dels 50.000€.

En anteriors plens, l’alcalde va qualificar de mala notícia aquesta sentència perquè no hi havia cap partida pressupostària d’on poder estirar aquesta quantitat de diners. Un import que l’ajuntament tenia previst restar d’altres partides del pressupost municipal, tot i que ara no caldrà fer-ho. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.