Es reprenen les obres de la primera fase de renovació de l’enllumenat de Palafolls

Compartiu aquesta història

Al passat ple de dijous, es va donar a conèixer que algunes de les actuacions a l’enllumenat de Palafolls no havien sortit tal qual s’havien previst.  Aquesta informació la va exposar el regidor d’Urbanisme, Jordi Villaret, després que el PSC preguntés sobre algunes llumeneres que no funcionen a zona de Valls d’Ax. 

El regidor va detallar que, fins al moment, no s’havia pogut informar d’aquests problemes perquè s’estava treballant en la rescissió del contracte amb aquesta empresa. Ara, però, s’han donat a conèixer aquests problemes.

Vista la situació, l’Ajuntament va suspendre les obres cautelarment, tot i que ara s’ha donat una altra oportunitat a l’empresa perquè es reprenguin els treballs de finalització de la Fase 1. 

Des de l’Ajuntament informen que confien en que, aquest cop, l’empresa compleixi amb els terminis establerts i amb les projeccions del canvi de l’enllumenat de Palafolls. Segons les previsions, a finals d’agost es preveu que ja estiguin enllestits aquests treballs. En aquest sentit, dimecres passat es va fer l’aprovació definitiva de la Fase 2 del projecte de renovació de l’enllumenat i ja es troba en exposicio pública a la Seu Electrònica de l’Ajuntament per tothom qui el vulgui consultar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.