URGENT

Els Maduixots, el Casal de la Dona i l’Ampa de l’Institut Font del Ferro participaran als Sopars a la Fresca

Compartiu aquesta història

Un dels actes més ben valorats durant la celebració de la Festa Major son els Sopars a la Fresca que es duen a terme a la plaça de Les Valls d’Ax i en què hi participen diverses entitats del municipi. En aquest sentit, l’Ajuntament ja ha informat que enguany hi haurà tres entitats que tindran la seva parada durant els dies de Festa Major.  

Dimarts passat el consistori va fer una reunió per conèixer qui serien aquestes entitats, a banda de saber qui serien els encarregats de les barraques de l’AlterFesta. Concretament els qui s’encarregaran dels Sopars a la Fresca son els Maduixots, el Casal de la Dona i l’Ampa de l’Institut Font del Ferro. Així ho ha detallat Susanna Pla, regidora de Cultura a l’Ajuntament de Palafolls.

Tres entitats, però, en son poques, és per això que l’Ajuntament ja està estudiant noves formes d’animar altres persones i col·lectius a participar d’aquesta activitat.

Des de la regidoria ja han detallat que els propers dies es donarà més informació sobre com es podrà participar als Sopars a la Fresca i qui ho podrà fer.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics