El FEM Palafolls aprova l’enquesta de valoració ciutadana

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Palafolls ja ha publicat els resultats de l’enquesta ciutadana que busca conèixer l’opinió dels assistents al FEM Palafolls sobre aquest esdeveniment. En total, han votat més d’un centenar de persones i d’aquestes, la majoria aproven l’edició d’enguany del FEM. 

Tot i que aquest any s’ha reduït el pressupost del festival en prop de 15.000 euros, la població considera que, tant l’oferta gastronòmica com la musical han estat adequades.

D’altra banda, però, els enquestats no han participat en activitats ja consolidades durant el FEM com la desfilada del Molí d’en Puigvert o el Fora Stocks. En ambdós casos, més del 80% dels enquestats no han assistit a cap dels dos actes. 

Enguany, a més, com a novetat els comerços i establiments de Palafolls adherits a la iniciativa van oferir diverses promocions. En aquest sentit, la major part de la població enquestada no va aprofitar aquestes promocions i descomptes. Concretament, només un 40% dels enquestats ho va fer.

Pel que fa a les millores, la població sí que considera que es podria ampliar la oferta gastronòmica, tenint en compte la gran quantitat de públic que hi ha; oferta musical per a tots els públics; i, tot i que aquest any el consistori va ampliar la zona de taule si cadires, la població també considera que en faltaven més.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.