URGENT

El Mar d’Estiu es durà a terme al Torrentó de Can Gelat

Compartiu aquesta història

Un cop més, la Direcció General de Polítiques de Muntanya i Litoral del Departament de Territori ha informat que denega el permís per a celebrar el festival de música Mar d’Estiu, hereu de l’Arts d’Estiu. 

El nou festival s’havia de celebrar a partir del 3 d’agost als terrenys de La Llàntia, en el límit entre Santa Susanna i Pineda de Mar, tot i que no es podrà fer en aquest espai, ja que Territori ha al·legat que els promotors del festival van presentar la sol·licitud d’autorització d’ocupació d’aquest espai amb un temps insuficient per a dialogar amb tots els agents implicats, entre ells els veïns de la zona. I, és que, la darrera edició de l’Arts d’Estiu es va cancel·lar, precisament, per les queixes dels veïns pel soroll que provocava un esdeveniment com aquest a tocar de les seves vivendes. 

A la vegada, segons les informacions publicades, els ajuntaments de Santa Susanna i Pineda de Mar no havien tramitat els corresponents decrets d’exempció dels límits de la contaminació acústica. Malgrat això, Territori recorda que aquest decret només es pot allargar un màxim d’11 dies i el festival supera aquest període. 

És per aquests i d’altres motius que els ajuntaments de Pineda i Santa Susanna i els promotors de l’acte han buscat un nou emplaçament on poder realitzar el festival a menys d’una setmana de la seva inauguració. Segons publica La Vanguardia, en lloc de celebrar-se a La Llàntia es durà a terme al costat de la zona hotelera de Santa Susanna, al Torrentó de Can Gelat. I, és que, l’autoritat competent de donar els permisos en aquest emplaçament que es troba a tocar de la N-II és el mateix ajuntament.

Així, el festival Mar d’Estiu finalment es durà a terme del 3 al 18 d’agost i comptarà amb un total de 12 concerts d’artistes de renom com Luz Casal, Ojete Calor, Juan Magán i Sergio Dalma, entre altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics