URGENT

Palafolls ja es prepara per viure una nova Festa dels 80

Compartiu aquesta història

Com cada primer dissabte d’agost, aquesta setmana arriba una nova edició de la Megafesta dels 80, organitzada per la Comissió de Reis i el suport de l’Ajuntament.

De nou els Slum DJ’s seran els encarregats d’amenitzar la festa que preveu, de nou, milers de persones a la plaça de Poppi.

U8n dels aspectes que més preocupa a l’Ajuntament de Palafolls és l’enorme moviment i desplaçaments que hi haurà a Palafolls aquest dissabte al vespre. És per això que, com és habitual, habilitarà espais per estacionar els vehicles.

El consistori explica que es podrà aparcar als espais habituals com les rentadores, a la zona escolar, al carrer Ovidi Montllor, o a l’aparcament d’HTOP hotels. S’habilitarà l’aparcament de l’institut i, com en anys anteriors, també una zona especial per a motocicletes al camí de Sant Genís.

Per garantir una festa segura, hi haurà també moltes vies que estaran tallades total o parcialment la nit de dissabte.

Per exemple, el carrer Francesc Macià estara tancat des de les 3 de la tarda, mentre que a partir de les 8 del vespre es blindarà el centre de Palafolls, tancant els carrers Major, rambla de les Ferreries, carrer del mig i Avinguda Costa Brava des de Ramon turró.

La Festa dels 80 és la més multitudinària del nostre poble i acostuma a reunir unes 5.000 persones cada primer dissabte d’agost a Palafolls des del 2007, quan es va fer per primera vegada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics