David Verdaguer serà el protagonista del pregó de Sant Roc de Malgrat de Mar

Compartiu aquesta història

Ahir al matí es va presentar en roda de premsa la programació de la Festa Major de Sant Roc de Malgrat de Mar d’enguany. 

Els actes de Sant Roc inicien aquest dissabte amb la 67a edició de la cercavila de gegants i no serà fins al proper divendres 9 d’agost que seguiran els actes amb tornejos esportius, tallers i contes, entre altres activitats. A la nit es durà a terme una de les novetats d’aquesta festa,, el Sopar Popular al Parc Francesc Macià, que donarà pas al Pregó. 

Un pregó en què s’ha volgut homenatjar a l’actor malgratenc David Verdaguer per la seva trajectòria professional en què ha guanyat dos premis Goya i un Gaudí. I, és que el pregó inclou l’espectacle teatral “Hay alguien” de Gerard Jofra, fill d’Eugenio, coincidint amb què Verdaguer va guanyar el seu segon Goya l’any passat per “Saben aquel”, film en què dona vida a Eugenio. 

La Festa Major inclourà altres actes ja tradicionals com la Cantada d’Havaneres; el concert i ball de Festa Major; la 25a Nit de la Sardana; els dos correfocs; el concurs de cocous a la platja; la tirada de xíndries; i el cinema a la fresca, entre altres. 

També hi haurà fira d’atraccions del 14 al 19 d’agost a l’avinguda Verge de Montserrat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.