Arrenca la segona part del Casal d’Estiu municipal

Compartiu aquesta història

El casal d’estiu ha començat avui l’agost després d’haver complert totes les quinzenes que s’han ofertat, tant les del juliol com les de l’agost. Tal com asseguren des de l’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palafolls, l’entrada avui al casal s’ha dut a terme sense incidents i aquestes dues primers setmanes hi haurà 120 infants gaudint de les activitats que s’han preparat. De cara a la segona quinzena en seran 80 els que hi participaran. 

Aquesta nova ronda del casal segueix el fil de la primera. I, és que, com és habitual, el casal d’estiu municipal segueix cada any una temàtica diferent al voltant de la qual es desenvolupen les diferents activitats. Enguany, la temàtica escollida són els detectius, tot i això, es faran activitats clàssiques com anar a la piscina, entre altres. 

Pel que fa a la valoració de les dues quinzenes anteriors, aquesta també és positiva. El casal va omplir totes les places ofertades i des del consistori asseguren que totes les activitats s’han dut  a terme amb normalitat i sense incidents. El dia 19 de juliol es va celebrar la tradicional acampada i ahir es va fer una actuació per a les famílies com a cloenda del casal de juliol.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.