L’Ajuntament ja busca les noves parades per engrandir i diversificar el mercat setmanal

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Palafolls ha aprovat recentment les noves bases que regularan l’atorgament d’autoritzacions per a la venda no sedentària en el mercat de Palafolls. La regidora de Promoció Econòmica Palafolls, Silvana Ballbé, ha indicat que han estat unes bases difícils de fer pels canvis que que s’han dut a terme en la distribució del mercat. Entre aquests, la regidora ha destacat que s’oferiran fins a 24 mòduls dins el mercat. El paradistes podran accedir fins a tres mòduls per  dur a terme la seva venda. 

Aquests canvis permeten que nous paradistes puguin sol·licitar el seu espai en el mercat setmanal dels dissabtes. A la vegada, permeten ampliar l’oferta de productes. Ballbé, a més, ha indicat que les parades estaran dividides per seccions per tal d’organitzar millor l’espai i concentrar els mateixos productes en zones contigües.

El tràmit per demanar els mòduls s’ha obert avui i el termini per presentar les sol·licituds s’allargarà fins al proper 31 d’agost. Les persones interessades només cal que es presenti la documentació requerida a les bases al Registre General de l’Ajuntament de Palafolls a través del tràmit específic que trobareu a la seu electrònica del consistori.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.