URGENT

Arriba la Mega Festa dels 80 a Palafolls

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana, Palafolls acull una de les festes més esperades de l’any. Aquest dissabte, la Plaça Poppi serà l’escenari de la tradicional Mega Festa dels 80s que organitza la Comissió de Reis. Així, des de les 22:30h fins a les 4:30h de la matinada, el Slum Dj’s s’encarregarà d’amenitzar la nit amb la millor música de la dècada. 

Entre les principals novetats d’enguany, Slum Dj’s ha indicat que any rere any busquen com millorar l’espectacle. En aquest sentit, un dels membres de Slum Dj’s, Quim Albert, ha apuntat que aquest any han volgut fer una sessió molt dinàmica amb diversos èxits dels 80 i cançons que no van ser èxits però que van ser importants durant la dècada. Com és habitual, han millorat també la part visual i la il·luminació per tal d’oferir el millor espectacle possible als assistents. 

Pel que fa a més detalls relacionats amb la part visual de l’espectacle, aquest anys el assistents podran veure en directe el cotxe dels Caçafantasmes i fer-se fotos amb ells. 

Entre els èxits preparats per la Mega Festa dels 80 hi haurà cançons de la Moguda Madrilenya, techno pop europeu, Pet shop boys, Patrick Hernàndez, etc. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics