Prop de 4.000 persones han gaudit de la MegaFesta dels 80

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte, entre unes 3.000 i unes 4.000 persones es van reunir a la Plaça de Poppi per gaudir tots junts d’una nova edició de la MegaFesta dels 80, la tradicional festa que es fa cada primer dissabte d’agost a Palafolls. 

Tal com ha indicat la Policia Local, enguany ha estat una festa que s’ha desenvolupat sense incidents importants. Entre els fets destacats pel cos local de seguretat hi ha hagut dues baralles en què només una persona va resultar ferida lleu i els serveis d’emergències van haver d’atendre uns quants joves per intoxicació etílica. 

Com és habitual, aquesta festa reuneix cada primer dissabte d’agost gent de totes les edats per rememorar junts la dècada musical dels 80. Any rere any, els encarregats de dur-la a terme, els Slum Dj’s, juntament amb la Comissió de Reis, s’encarreguen de traslladar els assistents als 80 amb la música, les llums i els audiovisuals que preparen. A més, aquest any s’ha comptat amb la presència del vehicle dels “Caçafantasmes”, juntament amb un d’aquests personatges tant reconeguts de la dècada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.