L’Associació Contra el Càncer de Blanes celebra la col·lecta d’estiu

Compartiu aquesta història

Aquest cap de setmana, Blanes acull una activitats que ja és tradicional a la ciutat cada mes d’agost. Aquesta és la col·lecta estiuenca que organitza l’Associació Contra el Càncer amb el suport de l’Ajuntament d Blanes. 

La finalitat principal d’aquesta activitat, tal com indiquen, és recaptar fons que destinaran a la investigació oncològica per poder desenvolupar tractaments innovadors que permetin atacar la malaltia específicament en cada cas i per cada pacient. 

La col·lecta es durà a terme tant dissabte com diumenge. Concretament, dissabte al matí es farà a partir de les 9h i fins a les 14h en 4 emplaçaments principals prop de Plaça Espanya i del Mercat de Teixits de la Plantera. A la tarda, es durà a terme de 18h a 21h a la Plaça Espanya i al Banc dels Músics del Passeig de Mar. Finalment, diumenge només es farà al matí fins a les 14h a la Plaça Verge del Vilar d’Els Pins i a les misses de les parròquies de Santa Teresa i Santa Maria. 

Des de l’entitat blanenca detallen que no cal fer donacions econòmiques per col·laborar amb ells, sinó que la població també pot participar fent de voluntària a la col·lecta passejant pels carrers de la ciutat amb la guardiola o a les taules que s’instal·laran en diversos punts de Blanes. Per se voluntari només cal ser major d’edat i poder participar, mínim, una hora a la col·lecta. Els interessats es poden posar en contacte amb l’organització per WhatsApp al 626865754 o acostant-se a alguna de les taules que s’instal·laran. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.