Sufoquen un foc forestal a Blanes 

Compartiu aquesta història

Dijous passat a la tarda, la Policia Local de Blanes va rebre diverse strucades alertant d’un incendi que s’estava produint en una zona forestal al nord de la ciutat. 

Immediatament, efectius de Protecció Civil i Policia Local van acostar-s’hi al lloc per localitzar el focus de l’incendi. Concretament, aquest es va iniciat entre el camp de futbol i el Turó de Montells. Un cop van arribar els Bombers es va procedir a l’extinció del foc on, a banada de mitjans terrestres, també va participar una unitat aèria del cos de seguretat. 

L’incendi va sufocar-se i controlar-se passada una hora des de la intervenció dels cossos d’emergències. A causa del foc, es van cremar uns 200 metres quadrats de zona boscosa que es va acordonar i senyalitzar. 

Els agents van constatar que el foc podria haver-se iniciat per alguna negligència. És per aquest motiu que es va identificar la persona que ocupava la finca on es va iniciar el foc per fer les comprovacions necessàries. Tal com s’ha informat, està previst que els Agents Rurals s’encarreguin de les sancions oportunes en cas que es confirmi la negligència. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.