Blanes engega una campanya per promoure el consum de peix

Compartiu aquesta història

Aquest agost, el Departament de Promoció de Blanes i la Confraria de Pescadors han engegat una nova campanya de consum. Aquesta s’anomena “El peix no mossega” i té com a objectiu promoure el consum de peix a la llotja de la ciutat.

A la vegada, des del consistori de Blanes detallen que la iniciativa també busca millorar el coneixement i reconeixement del peix de llotja al mercat local, a banda de la singularitat del territori valorant els recursos dels quals disposa, la tradició pesquera i l patrimoni cultural marítim. 

Aquesta campanya contempla dues accions principals amb aquests objectius comuns. D’una banda, s’ha creat una pàgina web específica on es dóna accés a totes les iniciatives municipals vinculades amb la campanya des del 2022 per difondre les actuacions i iniciatives relacionades ab el sector de la pesca a Blanes.

D’altra banda, també s’ha realitzat un spot publicitari que està protagonitzat per diverses persones que compren peix a la llotja de la ciutat. El vídeo s’ha rodat íntegrament a Blanes i es projectarà a les sales del cinema Ocine de Blanes mentre duri la campanya.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.