Gospel Viu prepara el seu nou espectacle ‘Revolution’

Compartiu aquesta història

El cor palafollenc Gospel Viu torna aquesta tardor al Palau de la Música. Ho fa amb la 10a producció que estrenen i serà la 14a vegada que actuen en un lloc tant emblemàtic com aquest. Concretament, presentaran el seu nou espectacle, ‘Revolution’, un monogràfic que recull els èxits de Kirk Dewayne Franklin qui és un dels autors més de moda dins el gospel actual. Ho ha detallat Moisès Sala, director i productor de Gospel Viu. 

Tot i la presentació d’aquest nou concert, Sala detalla que no deixen de banda altres espectacles que han ofert durant aquests anys. Per exemple, encara els queden uns quants concerts més de l’espectacle ‘Non Stop Gospel’ i ja estan preparant la gira per dur arreu del territori el ‘Revolution’ durant l’últim trimestre de l’any i l’any vinent. 

L’espectacle es durà a terme el proper  dilluns 21 d’octubre a la sala de concerts del Palau dins el cicle Tardes al Palau. L’organitza la Fundació Orfeó Català – Palau de la Música i les entrades per aquest ja estan disponibles al web del Palau de la Música Catalana.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.