El Bar del Casal reobrirà el 3 de setembre

Compartiu aquesta història

Ja hi ha data oficial per la reobertura del bar del casal d’avis de Palafolls. Serà el proper dimarts dia 3 de setembre quan la nova adjudicatària obrirà la persiana del bar, gairebé un any després que marxés l’anterior responsable del servei.

L’encarregada del nou bar serà la palafollenca Maria Angeles Castillejos que, en declaracions a Ràdio Palafolls, explica que obrirà un bar obert a tothom amb propostes gastronòmiques i d’oci per a joves i grans.

La passada setmana es va signar el contracte entre l’Ajuntament de Palafolls, propietari del local, i la nova encarregada del servei. Un contracte que arriba després de diferents licitacions fallides i amb l’objectiu que la nova gerència del servei pugui estar-s’hi molts anys. 

El bar del casal ha tingut diversos gestors en els darrers anys i malgrat els intents del consistori de poder garantir una continuïtat al servei, costa que algun projecte faci arrels al casal d’avis del centre de Palafolls. És per això que la regidoria de gent gran ha expressat la seva voluntat d’acompanyar als nous responsables per intentar aconseguir la bona entesa i el bon funcionament del servei.

El proper dia 1 de setembre, coincidint amb diumenge, es farà la presentació del nou servei de bar al propi Casal d’Avis, per tal que tots els socis i usuaris del casal coneguin als nous responsables.

Castillejos ha treballat sempre en el món de la restauració. A Palafoll,s ha regentat un bar al carrer Sant Joan, al barri de Sant Lluís, i recentment és l’encarregada del bar El Rinconcito, al centre de la nostra vila.

Un cop encarrilada la reobertura del bar del casal del centre, l’Ajuntament encara té assignatures pendents com el bar del local social de Sant Genís, que fa anys que es va tancar i que no s’ha reactivat tot i la demanda dels veïns.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.