Palafolls Som critica els canvis en la gestió de les acreditacions de la zona verda 

Compartiu aquesta història

A través de les seves xarxes socials, la formació ha qualificat d’al·lucinant que el consistori es plantegi ara modificar la forma com s’ha gestionat enguany la sol·licitud i lliurament de les targetes verdes que serveixen per aparcar a les zones verdes de Sant Lluís.

El partit recorda que fins ara les targetes les dispensava la Policia Local amb un sistema molt simple. Aquest any, però, els veïns que volien sol·licitar l’acreditació havien de fer uns instància i esperar la seva resolució abans d’anar a buscar targeta. 

L’alcalde de Palafolls, Francesc Alemany, assegurava la passada setmana que estudien com millorar i agilitar el procés per obtenir la targeta.

Palafolls Som creu que l’Ajuntament vol ara arreglar un problema que ells mateixos han generat. Mònica Armada, recorda que des dels primers dies hi ha hagut queixes pel nou sistema i que les solucions que promet l’alcalde s’haurien d’haver trobat quan van aparèixer les primeres crítiques.

La formació creu que els tràmits per aconseguir la targeta era molt farregosos pels veïns de Sant Lluís i també pels professionals que treballen al barri sense residir-hi i que, per tant, també necessiten poder estacionar el seu vehicle.  

Palafolls Som critica la política que el govern municipal té respecte la Policia Local. Armada apunta a una clara intenció de restar funcions al cos local de seguretat i en concret al seu cap. A la portaveu li amoïna la política de pedaços que fa el govern amb la Policia Local.

Segons Armada des del juny ja han mantingut diverses reunions amb el govern per tractar la qüestió de la policia, com per exemple la manca d’agents durant algunes setmanes de juliol.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.