La Protectora de Palafolls acull una 20 de gossos abandonats d’un habitatge ocupat d’Argentona

Compartiu aquesta història

El centre de té cura dels animals abandonats de Palafolls acull des de la setmana passada una 20a de gossos, 15 dels quals cadells, que van trobar abandonats en una casa d’Argentona.

Segons expliquen des de la Protectora, la casa estava ocupada i un cop els seus habitants van marxar van deixar els 20 animals abandonats a la seva sort a l’habitatge. l’Ajuntament d’Argentona va avisar al CAAD, la protectora d’animals del Consell Comarcal del Maresme, que no tenia prou capacitat per acollir els animals abandonats i per això han demanat ajuda a la protectora palafpollenca, que fa dies que acull aquesta vintena de gossos. Cristina Dalmau, una de les responsables de la Protectora d’Animals de Palafolls, explica que els animals han estat desparasitats, xipats i vacunats i que estan llestos per ser adoptats.

Dalmau alerta que les gosseres en general estan vivint una situació de col·lapse generalitzat. Denuncia que aquest estiu els abandonaments de gats i gossos s’ha incrementat enormement i lamenta que tot i les campanyes de sensibilització i també la normativa, continuen donant-se casos d’abandonaments d’animals de companyia.

Des de la “prote” palafollenca recorden que tenir un animal és una responsabilitat i que cal tenir seny abans d’adquirir-lo o adoptar-lo per evitar abandonaments.

Fa només uns dies, es va identificar a uns veïns de Malgrat com a responsables d’abandonar dos gatets petits dins un “transportin” a la porta de la protectora de Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.