L’escola de música consolida 4 places de la seva plantilla de professors 

Compartiu aquesta història

Aquests dies ha sortit a concurs públic la convocatòria de 4 places de professors de música de l’escola municipal de Palafolls.

En concret es contractarà de forma definitiva a un professor de trompeta, un altre de percussió, un de piano i música moderna i un darrer  de piano i violí.

Amb aquestes convocatòries es vol consolidar la plantilla amb places fixes per aquests instruments, dels que més demandes hi ha actualment al centre educatiu.

Segons explica el director de l’escola, David Martínez, aquestes són les 4 primeres estabilitzacions de places d’un total de 6, pel que abans d’acabar l’any sortiran encara dues places més per consolidar places del centre.

Es tracta de places que ja existeixen, però que són interines, és a dir, que no tenen la plaça definitiva. Amb aquestes 6 convocatòries finals s’estabilitza i consolida la plantilla de professors de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Palafolls.

Els aspirants a les 4 primeres places poden presentar ja la seva candidatura per fer les proves corresponents en les properes setmanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.