Malgrat organitza un curset de primers auxilis a la platja 

Compartiu aquesta història

El consistori informa que l’empresa que ofereix actualment el servei de vigilància i socorrisme a les platges del municipi aquest estiu, oferirà aquest dissabte dues formacions bàsiques per aprendre els primers auxilis més elementals. 

La formació inclourà una explicació de la maniobra de reanimació cardiopulmonar; s’ensenyarà a fer compressions amb seguretat i, fins i tot, es faran pràctiques amb ninots. 

La formació prevista també mostrarà l’ús correcte dels desfibril·ladors automàtics que es troben pràcticament a tots els municipis i que són una eina útil per reanimar a persones amb parades cardíaques.

Els objectius de la formació, que serà molt breu i bàsica, són donar a conèixer i practicar maniobres de reanimació cardiopulmonar i respondre dubtes i preguntes. 

La formació s’impartirà aquest dissabte 24 d’agost davant del mòdul de socorrisme de la Platja de Malgrat Centre, a l’altura del carrer Maó. Es pot assistir a la formació sense inscripció prèvia en l’horari de matí, que serà d’11 a 12:30 h o bé, a la sessió de tarda, de 16 h a 17:30 h. 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.