Blanes celebra la festa dels copatrons

Compartiu aquesta història

La ciutat viu la seva festa major petita aquests dies. La festa va tenir ahir els seus actes centrals coincidint amb la festivitat de Sant Bonós i Sant Maximià. Esa van servir 800 tasses de xoxolata al matí i els actes més institucionals com l’ofrena floral a l’arc dels copatrons o l’ofici solemne a l’església de Blanes.

La jornada es va tancar amb la cantada d’haveneres amb els grups Arjau, Peix Fregit, Port Bo i els Pescadors de l’Escala.

La festa continuarà demà divendres a la tarda amb la Cercavila ‘Places i Carrers’ en la que hi participaran diverses entitats culturals i juvenils de la ciutat i que recorrerà el nucli històric fins arribar a la Plaça d’Espanya, on hi haurà una sessió del popular ball ‘Toquen a Córrer’ amb l’Esbart Joaquim Ruyra, acompanyats per la música de la Banda i Cobla del Col·legi Santa Maria. Divendres es tancarà amb un concert de la cantant Kanela i diferents dJs.

Dissabte hi haurà  una Gimcana al matí i la Cursa Córrer el Cós a la tarda. Diumenge es tancarà la festa amb la Vermutada Popular organitzada per la Colla Gegantera, a la Plaça d’Espanya, amenitzada amb la música en directe que tocarà el grup ‘The Bonet’s’.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.