L’AFIC de Blanes gestionarà la sala d’exposicions del MiD 

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament i l’Associació Fotogràfica de Blanes, l’AFIC, han arribat a un acord per tal que l’entitat blanenca s’encarregui a partir d’aquest setembre de gestionar i dinamitzar la sala d’exposicions del MiD.

L’acord contempla la cessió de la sala d’exposicions per aquesta propera temporada 24-25 per tal que l’entitat programa diferents mostres, especialment fotogràfiques.

Segons expliquen des de l’AFIC, l’acord té una doble finalitat; d’una banda, promoure la cultura i l’art a la nostra localitat, oferint una programació variada d’exposicions fotogràfiques. I, per altra banda, promocionar i donar visibilitat al talent i treball fotogràfic que fan els socis de l’agrupació fotogràfica blanenca

Segons explica Joan Membrives, president de l’AFIC, esperen poder fer 7 exposicions aquest proper curs. Algunes seran d’autor i d’altres, com la primera que es veurà ja al setembre, seran col·lectives.

No és la primera vegada que l’AFIC tindrà presència al MiD. La primera mostra la van fer fa 5 anys i des de llavors han protagonitzat fins a 9 exposicions.

Aquest acord de gestió es materialitzarà amb una primera exposició que s’inaugurarà el dia 2 de setembre. Serà una mostra fotogràfica col·lectiva de tres socis de l’AFIC  amb viatges com a fil conductor; un viatge al Japó, un altre a Nova York i un últim viatge al passat.

Aquesta primera exposició al MiD sota la gestió de l’AFIC mostrarà una 30a de fotografies dels palafollencs Lluís Mateu, Cari Moseguí i Albert Andreu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.