80 confirmats al sopar popular de la Festa Major de Sant Genís

Compartiu aquesta història

Molt més modesta que les festes de Tordera o Pineda, aquest cap de setmana Sant Genís celebra la seva Festa Major. Ho fa seguint el patró d’activitats que ve realitzant des de fa anys, tant per la seva festa gran a l’estiu, com la del vot de vila a finals de gener.

Durant el cap de setmana es faran diferents activitats per a totes les edats. Començaran demà dissabte a la tarda amb les activitats infantils, amb jocs gegants de fusta i xocolata. De tota manera, el més esperat pels santgenisencs és el sopar  popular que cada any es fa dins el local social del poble, a les antigues escoles. 

Enguany ja s’han apuntat 80 persones al sopar, que inclou pica-pica i pa amb embotiT. Ho explica Teresa Salichs, presidenta de l’Associació de Veïns de Sant Genís de Palafolls.

El duet Atènia ha estat l’encarregat d’amenitzar els sopars i els balls dels darrers anys.

L’endemà diumenge, diada de Sant Genís, es farà l’ofici solemne a l’església romànica del poble, amb la participació de la Coral Palatiolo. En acabat hi haurà ballada de sardanes dins el local social, amb la Cobla Palafolls. Els actes acabaran amb la tradicional cantada d’havaneres.

Salichs explica que la festa major és un bon moment per retrobar-se, fer unió i poble, especialment a Sant Genís.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.